Focuri de armă în centrul Timişoarei. Ce s-a întâmplat?

Focuri de armă în centrul Timişoarei. Ce s-a întâmplat?

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Mai multe focuri de armă au avut loc în centrul Timişoarei noaptea trecută între un agent de pază a unui local şi un client.

Un conflict între doi bărbaţi, în vârstă de 29 de ani, respectiv 41, a izbucnic în incincta localului din Piaţa Victoriei. Polițiștii au reușit să oprească scandalul și a trecut la legitimarea celor doi. Cel mai tânăr este agent de paza la societatea comercială din centru. Acesta avea o tonfa și spray cu piper.

Din primele declarații reiese că în incinta localului a izbucnit un conflict între cei doi, având loc și o agresiune fizică, motiv pentru care unul dintre barbati a fugit afară, iar agentul de pază a ieșit după el. Din cauza faptului că a fost agresat de agent, bărbatul a scos un pistol cu gaze și a tras două focuri în direcția angajatului localului, dar nu i-a produs vătămări corporale. La controlul efectuat de polițiștii locali asupra agresorului s-a găsit un pistol marca Walther, de calibrul 10x22T, iar pe jos au fost găsite tuburile de la cartușele folosite.

Întrucât clientul localului prezenta urme de lovire a fost solicitat și un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijiri. Cei doi au fost conduși de polițiștii locali la Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor și pentru a se stabili dacă bărbatul deținea legal arma găsită asupra sa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *