Florin Piersic și Medeea Marinescu revin la Timișoara cu Străini în noapte

Florin Piersic și Medeea Marinescu revin la Timișoara cu Străini în noapte

- in Cultura, Locale, Social, Stiri
0

Prima reprezentație din această stagiunea teatrală a comediei romantice ‟Străini în noapte‟ îl va readuce la Timișoara, în fața numeroșilor săi admiratori, pe Florin Piersic, împreună cu actrița Medeea Marinescu.

Ei vor juca spectacolul regizat de Radu Beligan, vineri, 21 septembrie 2018, de la ora 19, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara. Deținător al unor incontestabile recorduri de public și longevitate, spectacolul are o ilustrație muzicală realizată de ilustrul flautist Ion Bogdan Ștefănescu, decorul este opera lui Puiu Antemir, iar costumele  sunt creația renumitului designer Irina Schrotter.

În comedia romantică scrisă de Eric Assous, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în amurgul vieții sentimentale și care, în absența soției, își începe noaptea  într-un bar, de unde pleacă spre casă  însoțit de Juliette (rol interpretat de  actrița Medeea Marinescu), o femeie  tânără și senzuală, ce-și învăluie identitatea într-o bizară țesătură de minciuni și secrete. Pierre află în acea seară un lucru care îi va schimba viața.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *