Florian Zanfir pleacă cu peste 20 de consilieri locali la PSD! „Trebuie să construiești în viață nu numai să trăiești cu idei de demnitate și onoare”

Florian Zanfir pleacă cu peste 20 de consilieri locali la PSD! „Trebuie să construiești în viață nu numai să trăiești cu idei de demnitate și onoare”

- in Locale, Politica, Recomandari
0

PP-DD Timiș rămâne doar o fantomă. Cei mai importanți oameni au plecat la PSD. Doi consilieri județeni, un consilier local de Timișoara și alți 20 de aleși locali de comune și orașe din Timiș au semnat pentru PSD. Vicepreședintele CJ Timiș, Florian Zanfir spune că motivul real pentru care a ales să plece la PSD este… construcția. În realitate Titu Bojin, președintele CJ Timiș i-a garantat că rămâne vicepreședintele instituției dacă se face social-democrat.

Fostul șef al PP-DD Timiș, susține că a părăsit PP-DD alături de consilierul județean Teodor Crișan, consilierul local de Timișoara, Lucian Taropa și alți cel puțin 20 de consilieri locali de comune și orașe din Timiș. Zanfir preconizează că alți cel puțin 20 de consilieri locali PP-DD vin la PSD.

“Am plecat la PSD pentru că nu mai puteam să mă lupt cu iluzii și vorbe în vânt. Regret că am plecat. La PP-DD mi-am început cariera politică. Păcat că partidul acesta nu a înțeles că trebuie să se organizeze, să convoace un congres. Să aibă acces și reprezentanți din județ la centru. Nu am să critic partidul, nici pe oamenii din el. Îi voi ajuta dacă voi putea pentru că sunt oameni necăjiți. Trebuie să construiești în viață nu numai să trăiești cu idei de demnitate și onoare. Și consilierii de la Lugoj, de la Recaș, cred că în jur de 20 în total, au trecut deocamdată la PSD”, ne-a declarat Florian Zanfir, vicepereședintele CJ Timiș.

sursa foto: voceatimisului.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *