Flavius Roșu, primarul din Șag: “Evenimentul de Ziua Copilului ne-a depășit așteptările!”

Flavius Roșu, primarul din Șag: “Evenimentul de Ziua Copilului ne-a depășit așteptările!”

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Peste 5000 de copii și părinți au participat marți, 1 iunie, de Ziua Copilului, în parcul de la DN. Toate jocurile, dulciurile și distracția au fost puse gratuit pe tot parcursul zilei pentru copii, de către Primăria Șag.

Din Sag dar si din Timisoara, Mosnita Noua, Sacalaz, Parta, Padureni, Voiteg, Ciacova, Deta, Banloc, Sanmihaiul Roman, Giarmata, Peciu Nou, lumea a venit necontenit, pe tot parcursul zilei.

Pana si vremea, desi prognozele anuntau timp urat, a fost de partea copiilor si familiior adunate la noi in comuna. Copiii s-au putut bucura de toate jocurile de aici, gratuit. De asemenea sucurile, apa, vata pe bat, floricelele, toate au fost la discretie si puse la dispozitie gratuit.

Pe tot parcursul zilei, lumea s-a bucurat de o stare de normalitate de care ne-a fost dor de peste un an!

Rasete, bucurie si mai ales o stare de bine, pe care ne-o dorim permanenta. Am avut si teatru de papusi, am avut si un campionat de fotbal la care au participat 5 cluburi . Fiecare cu grupele de copii nascuti in 2010 si 2015. Le multumesc si lor pentru participare, celor de la Ripensia, Auto Timisoara, CS Timisul Sag, Unirea Banloc si ACS Kids Sanmihaiul Roman!

Multumesc colegilor din primarie care au fost voluntari in acesta zi si au facut tot ce le-a stat in putere ca totul sa iasa perfect!

Stiu ca a fost asa, pentru ca am avut cel mai important barometru: zambetul copiilor si bucuria lor!”, a scris pe pagina sa de Facebook, primarul Flavius Roșu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *