Flavius Biea, în linie dreaptă cu pregătirile pentru meciul de la Arenele Romane

Flavius Biea, în linie dreaptă cu pregătirile pentru meciul de la Arenele Romane

- in Locale, Sport, Stiri
0

Pugilistul timișorean Flavius Biea se află în linie dreaptă cu pregătirile pentru meciul din 20 august de la Arenele Romane. Gabriel Bozan și Sammy Pușcaș îl ajută pe deținătorul centurii intercontinentale IBA să intre în formă înaintea celei de-a 20-a confruntări din ringul profesioniștilor.

Stagiul de pregătire pe care Biea și-ar fi dorit să-l efectueze, conform tradiției, în Anglia nu a putut fi organizat.

Am intrat în ultima săptămână de sparring-uri, pregătirea pentru meciul din 20 august decurge conform planului. Din păcate, nu sunt foarte mulți boxeri profesioniști în această parte a țării și nici măcar în România, astfel că pentru a avea o formă bună la meci, am ales să fac sparring-uri cu Gabriel Bozan, un practicant de kick-boxing, și cu Sammy Pușcaș. Acest virus Covid-19 ne-a dat planurile peste cap și nu am mai putut pleca în Anglia în cantonament așa cum făceam tot timpul“, a declarat Flavius Biea.

Adversarul pe care boxerul de pe Bega îl va înfrunta în cadrul galei ce va avea loc în capitală nu a fost încă stabilit.Contextul epidemiologic actual îngreunează găsirea unui pugilist de peste hotare cu care Biea să își încrucișeze mănușile pe 20 august.

Este foarte greu să îmi găsesc un adversar din cauza acestui virus și a cazurilor multe ce sunt în fiecare zi în România. Mulți sportivi din alte țări nu vor să vină în România. Sunt încă în discuții cu boxeri din Ungaria, Serbia, Bosnia-Herțegovina și Spania, aștept să vedem cine va accepta să vină… Discut și cu câțiva boxeri din România, dar este foarte greu, întrucât sunt doar doi-trei, iar miza nu este atât de mare pentru a accepta un meci între noi. Rămâne să discut cu străini care ar putea ajunge pe 20 august la București. În această săptămână ar trebui să aflu numele adversarului meu“, a explicat Flavius Biea.

Vă reamintim, pe 20 august, la Arenele Romane din Bucureşti, Flavius Biea va putea fi urmărit în cadrul galei „Dynamite Fighting Show”, un eveniment de kick-boxing în care singurul meci de box va fi cel al pugilistului timişorean. Opt reprize va avea cea de-a 20-a sa confruntare la profesionişti și nu va fi pusă în joc centura intercontinentală IBA pe care o deţine Biea.