Firmele din zona centrală, verificate la partea de curățenie de Poliția Locală. S-au dat trei amenzi

Firmele din zona centrală, verificate la partea de curățenie de Poliția Locală. S-au dat trei amenzi

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Acțiune fulger a polițiștilor locali, în zona centrală a orașului, pentru verificarea curățeniei a agenților economici. Astfel, în această dimineață, firmele de pe traseul Bdul Revoluției 1989 – Proclamația de la Timișoara –  Podul Decebal – Piața Libertății, au fost verificate dacă au contracte cu operatorul de salubritate, scrumiere în fața locațiilor și dacă gestionează deșeurile conform legislației.

Astăzi, au fost verificați un număr de 27 agenți economici și au fost aplicate trei amenzi. “Magazinul alimentar Profi Food a fost sancționat cu 2500 lei, conform HCL 371/2007, pentru gestionarea neconformă a deșeurilor, editura Eurostampa a fost sancționată cu 1500 lei deoarece nu deținea contract cu operatorul de salubritate, iar salonul Blind Barbers a fost sanctionat cu 1000 lei pentru că nu respecta prevederea referitoare la colectarea duală a deșeurilor”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Poliția Locală atrage din nou atenția că vor fi efectuate în continuare acțiuni de control pentru a se verifica daca sunt respectate măsurile stabilite de legislația în vigoare, iar în cazul în care sunt constatate nereguli, polițiștii locali vor aplica sancțiuni drastice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *