Firmele din Timiș invitate la o misiune economică în Grecia la Târgul Internațional Zootechnia

Firmele din Timiș invitate la o misiune economică în Grecia la Târgul Internațional Zootechnia

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București – Biroul Economic și Comercial invită firmele timișene să participe, în calitate de vizitator, la Târgul Internațional de păsări și animale „Zootechnia”, care se desfășoară în perioada 2 – 5 februarie 2017, în Salonic, Grecia.

Târgul Internațional Zootechnia, aflat la cea de-a 10 a ediție, este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei și este găzduit de Centrul Internațional Helexpo din Salonic.

Printre expozanți se numără: producători de mașini și echipamente pentru zootehnie – acvacultură, produse farmaceutice, materii prime pentru animale, animale vii (bovine, porcine, caprine, ovine, păsări de curte etc.), mașini de ambalare, accesorii și consumabile, agenții & servicii. Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: http://zootechnia.helexpo.gr.

În cadrul programului «Hosted Buyer Program» sustinut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

Firmele care doresc săpartipe la târg se pot înscrie până în 6 ianuarie 2017.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *