Firmele din Timiş invitate în Grecia, la o misiune economică

Firmele din Timiş invitate în Grecia, la o misiune economică

- in Locale, Social, Stiri
0

În perioada 22 – 24 octombrie 2016, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București –  Biroul Economic și Comercial, organizează  o misiune economică la Salonic – Grecia de vizitare a Târgului Internațional de Bijuterii, Ceasuri și Pietre Prețioase.

Cea de-a 31-a ediție a Târgului internațional KOSMIMA, cel mai important eveniment de acest gen din zona Balcanilor și Sud-Estul Europei, are loc la Centrul Internațional de Expoziții și Congrese HELEXPO din Salonic.

Printre companiile expozante se numără producători de bijuterii și ceasuri, designeri, importatori și reprezentanți ai marilor branduri din lume care își vor prezenta colecțiile pentru Crăciunul 2016, ateliere de lux, companii producătoare de utilaje și echipamente specifice, ambalaje.

Vor putea fi admirate bijuterii din aur /argint/platină, bijuterii cu pietre prețioase și semi-prețioase, brățări și inele de nuntă, diamante, perle, ceasuri. Ediția de anul trecut a reunit  80 de expozanți care au expus pe o suprafață de peste 1.800 mp  și un număr de 2.590 de vizitatori. Mai multe informații despre expoziție și evenimentele conexe sunt disponibile pe pagina web http://kosmima.helexpo.gr/en.

Misiunea economică se desfășoară în cadrul «Hosted Buyer Program» susținut de Guvernul Elen, prin care companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de o serie de facilități, precum gratuitate pentru cazare (2 nopți) și transport cu avionul, pentru 1 (un) reprezentant al firmei participante. Termen de înscriere: 1 septembrie.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *