Firmele din Federația Rusă vor organiza o expoziție la Timișoara

Firmele din Federația Rusă vor organiza o expoziție la Timișoara

- in Economie, Locale, Stiri
0

Ambasadorul Federației Ruse în România, Valery Kuzmin s-a întâlnit luni, 6 ianuarie, cu conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. S-au pus la punct detaliile legat de vizita oamenilor de afaceri ruși la Timișoara, la două evenimente. Unul va avea loc în primăvară și cel de-al doilea în toamnă.

Ne bucurăm că din prima zi avem vizita domnului ambasador în casa noastră și nu este o vizită protocolară, este o vizită de lucru. În aprilie avem o vizită a delegației din Federația Rusă la Vinvest pentru a-și face o imagine de cum se organizează o expoziție la noi. În toamnă, va avea loc o expoziție a Federației Ruse în Timișoara, la CRAFT. Ne bucurăm foarte mult de această vizită pentru că relațiile bilaterale vor continua și se vor dezvolta. Vom semna un parteneriat cu una dintre regiuni, deocamdată suntem în discuții, dar cu siguranță până în februarie – martie vom ști despre care regiune este vorba și vom avea o reprezentanță și în această regiune”, a spus președintele executiv al CCIAT, Florica Chiriță.

Ambasadorul Federației Ruse în România se află pentru a doua oară în vizită la Timișoara și speră ca relațiile și parteneriatele dintre cele două țări să fie din ce în ce mai bune.

Federația Rusă este interesată de continuitate în anumite domenii, dar și de construirea unor relații comerciale și economice cu beneficii reciproce cu România. Istoria lungă a relațiilor noastre oferă multe exemple vizibile și profitabile ale parteneriatelor dintre țările noastre. În acest moment, Rusia și România sunt două economii orientate spre afaceri și profit. Trebuie să înțelegeți că nu există vreo bariera reală care în termen economici să separe țările noastre. Toate barierele au caracter diferit și pot fi luate în considerare, dar este convingerea noastră că nu pot împiedica relațiile de afaceri profitabile pentru ambele părți”, spune Valery Kuzmin, ambasador al Federației Ruse în România.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *