Firmele de deszapezire din Timis amenintate cu rezilierea contractelor!

Firmele de deszapezire din Timis amenintate cu rezilierea contractelor!

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Paza bună trece primejdia rea. Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra pune presiune pe firmele de deszapezire, dupa ninsorile cazute in ultimele 24 de ore în Timiș.

“Județul Timiș este afectat de căderile masive de zăpadă. Ninsorile din ultimele 24 de ore ne-au perturbat viața de zi cu zi și de aceea fac apel la voi să dăm dovadă de înțelegere și responsabilitate.
După o zi în care am verificat persoanal sute de km de drumuri județene, la acestă oră am încheiat două ședinte cu colegii mei de la drumuri și cu membri Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.
Concluziile sunt următoarele: peste 10 mii de cetățeni din 30 de localități sunt afectați de întreruperile de curent electric deaorece din cauza greutății zăpezii au fost distruse 19 linii de medie tensiune. Împreună cu celelalte autorități am decis mobilizarea forțelor de la ISU Banat pentru o atentă monitorizare a situației de la nivelul județului. Din fericire circulația rutieră atât pe drumurile naționale cât și pe cele județene nu este blocată sau închisă, dar sunt condiții de iarnă, de aceea este imperios necesar să nu vă aventurați și să circulați cu prudență.
Drumarii sunt mobilizați să intervină în continuare pentru ca dimineață toate drumurile județene să fie practicabile.
Transmit un mesaj firmelor de deszăpezire: nu voi ezita să reziliez contracte acolo unde constat că implicarea lasă de dorit”, a scris pe pagina sa de Facebook, președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *