Firma care matura strazile Timisoarei se va ocupa si de deszapezire in urmatorii patru ani

Firma care matura strazile Timisoarei se va ocupa si de deszapezire in urmatorii patru ani

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
deszapezire

Anunț important făcut de Nicolae Robu vineri, 12 iulie. Primarul Timișoarei a afirmat că s-a finalizat cu succes licitația privind desemnarea unui operator care să se ocupe de deszăpezire în următorii patru ani.

Este vorba de Brantner, firma care a câștigat și licitația privind serviciile de salubrizare stradală în capitala Banatului. De altfel, Brantner a fost singura firmă înscrisă la licitația organizată de Primăria Timișoara.

Valoarea contractului este de peste 31 de milioane de lei, fără TVA, pentru un acord cadru pe patru ani. Se va plăti efectiv doar ceea ce se prestează. Este pentru prima dată când în contract sunt prevăzute toate cele 1.226 de străzi din oraș. Când am devenit primar, erau doar vreo 500 de străzi incluse în contract. Firma va interveni cu 14 utilaje multifuncționale de capacitate mare, 16 utilaje multifuncționale de capacitate mică, patru utilaje cu încărcător frontal, opt utilaje pentru transport zăpadă și gheață și două autocisterne”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Toate utilajele folosite de Brantner pentru deszăpezire vor fi dotate cu GPS.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *