Final de sezon cu victorii peste victorii, la Clubul UVT Agroland Timişoara

Final de sezon cu victorii peste victorii, la Clubul UVT Agroland Timişoara

- in Locale, Sport, Stiri
0

Echipele clubului UVT Agroland Timişoara au încheiat sezonul competițional 2015-2016 la volei în sală. Amintim că bătălia purtată de echipele de cadete din România a fost câștigată de formația clubului UVT Agroland.

Neînvinse în sezonul ce tocmai s-a încheiat, voleibalistelor nu le-a stat nimeni în cale nici la turneul final de unde cu victorii pe linie s-au întors medaliate cu aur. „A fost un an în care  toate voleibalistele noastre au muncit, au făcut sacrificii în plan personal și sportiv, pentru ca UVT Agroland să termine cu fruntea sus toate competițiile în care a fost implicat. Și așa s-a și întâmplat, chiar dacă rezultatele nu au fost cele așteptate de către suporterii noștri. Turneul de promovare în primul eșalon voleibalistic, atras de noi cu mult entuziasm la Timișoara, a arătat că oricând tinerețea și voința pot ține piept experienței. În momentele cheie însă, cunoștințele acumulate de-a lungul timpului de jucătoarele mature au  fost decisive pentru câștigarea unor puncte, care în cele din urmă au făcut diferența între primul eșalon și divizia A2”, a explicat Răzvan Aniţescu, PR UVT Agroland.

”Speranțele” UVT Agroland, cele mai mici dintre voleibaliste, au luptat până la capăt în cadrul turneului final destinat categoriei lor de vârstă și au obținut un merituos loc 4, la sfârșitul unui sezon în care au muncit și luptat, pe mai multe fronturi.

Formația de junioare a clubului  a fost cea care a încheiat ultima, din punct de vedere calendaristic, sezonul 2015-2016. Jucătoarele s-au întors cu medaliile de argint de la turneul final disputat la Târgu Mureș. „

În finala întrecerii, a trebuit să ne recunoaștem învinși de echipa gazdă, care s-a impus cu 3-2 după un meci, care a fost poate cel mai echilibrat din sezonul acesta. Așadar, o clasare pe a doua treaptă a podiumului, la nivel național, care ne face să fim mândri și să le felicităm pe fetele noastre. Una peste alta, a fost un sezon în care ne-am bucurat și ne-am întristat, am râs și am plâns, dar poate cel mai important este faptul că nimeni nu a reușit să ne spulbere visurile. Închinându-ne în semn de mulțumire în fața voleibalistelor noastre și mulțumindu-le tuturor celor care ne-au sprijinit, vă garantăm că și în următorul sezon vom face totul pentru ca voleiul timișorean să strălucească, la propriu prin medaliile pe care vrem să le cucerim, și la figurat prin munca și jocul sportivelor noastre”, a mai spus Răzvan Anițescu.

Gh.M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *