Filmuleţ cu lidera unei bande de hoţi de buzunare care dă atacul la Timişoara, viral pe Facebook. Ce a păţit de s-a enervat VIDEO

Filmuleţ cu lidera unei bande de hoţi de buzunare care dă atacul la Timişoara, viral pe Facebook. Ce a păţit de s-a enervat VIDEO

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
frusina

Timişoreanul Cristi Brâncovan continuă lupta împotriva hoţilor de buzunare care dau atacul în mijloacele de transport în comun din oraş. În această dimineaţă, Brâncovan a postat pe contul său de Facebook un filmuleţ în care apare Frusina Fercovici, lidera grupului de hoţi din Vinga, care îl ameninţă că o să “moară în casă”.

În doar câteva ore, filmarea a devenit virală pe reţeaua de socializare, fiind vizualizată de 25.000 de oameni şi distribuită de sute de ori. Se pare că Frusina Fercovici este nervoasă pentru că a fost dată jos dintr-un autobuz. “O să mori în casă, bă! Ascultă ce spune Frusina. Eu sunt Frusina. O să mori, bă, banditule. Am vrut să plec acasă. N-am furat nimic, Dă-te în p..a mea, bă, n-am furat nimic. Mă sugi în p…ă. Bă, n-am furat nimic, bă. Mă lingi îi p…ă, mă“, strigă hoaţa de buzunare în stradă.

Vă rog să analizați cu atenție gradul de pericol social al acestei hoațe din buzunare și să redistribuiți clipul în speranța că o să-l vadă și plutonierul major din Făget ce cu câteva ore înainte de filmare a refuzat să o lase pe fiica lui să depună plângere pentru furt calificat, după ce, ca urmare a intervenției a doi cetățeni și-a recuperat telefonul furat de grupul de hoți din Vinga (în imagine lidera lor). Inclusiv procurorul s-a deplasat la secție pentru a-l convinge pe plutonier, garantându-i emiterea unei ordonanță de victimă protejată, pentru ca identitatea fiicei lui să nu fie cunoscută, precum și propuneri/ dispuneri de măsuri preventive. Asta e! Mergem mai departe“, a scris Cristi Brâncovan în dreptul filmuleţului postat pe Facebook.

Filmuleţul poate fi vizionat AICI!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *