Fiica primarului din Deva, infectată cu noul coronavirus. A fost internată, la Timișoara

Fiica primarului din Deva, infectată cu noul coronavirus. A fost internată, la Timișoara

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Fiica primarului municipiului Deva, Florin Oancea este infectată cu noul coronavirus. Fata a fost adusă, duminică seara, la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. Soția și băiatul primarului Devei nu sunt infectați cu coronavirus.

Am primit în această după-amiază rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul – rezultate NEGATIVE, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19. Fata mea – din păcate, rezultat POZITIV – şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea. Nu ne lăsăm! Cu credinţă şi speranţă vom trece peste toate încercările vieţii!“, a scris pe pagina sa de Facebook, Oancea.

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea a fost internat sâmbătă la Timișoara fiind infectat cu noul coronavirus. Acesta a participat alături de administratorul public Adrian Nicolae și deputatul Lucian Heiuș la reuniunea Biroului Politic Național a PNL, de săptămâna trecută, la care a participat și senatorul de Constanța Vergil Chițac.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *