Fiica criminalului din Caracal, care locuiește în vestul țării, implicată în trafic de minore

Fiica criminalului din Caracal, care locuiește în vestul țării, implicată în trafic de minore

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Detalii scandaloase ies la iveală în cazul criminalului de la Caracal, care a șocat întreaga Românie. Fiica lui Gheorghe Dincă, a studiat Medicină Veterinară la Timișoara, iar în prezent locuiește în Arad.

Un om de afaceri din Arad a dezvăluit presei joi, 1 august, că fiica lui Dincă ar fi implicată în trafic de minore, pe care le aducea investitorilor străini, în special italieni, care vin în această zonă a țării. „Unor cetăţeni italieni le-a propus să le aducă fete pe domeniul de vânătoare, se duceau fete la anumite persoane, care veneau cu acte sau nu. Nu ştiu dacă erau minore sau majore, că nu le-am cunoscut. Tuturor investitorilor care vin în România le place şi să se distreze. Ştiu că ea se ocupa de tot ce aveau nevoie respectivii. Mai ştiu că la hala din Ineu se duceau fete pentru ei, pentru angajaţii lor de către fratele Danielei, şi din zonă, şi din afara zonei. Sau în Dealul Viilor, unde ei mai au o proprietate, acolo ei aduceau fete şi se distrau. Asta mi-au spus asociaţii mei. Sunt investitori italieni dispuşi să dea declaraţii în acest sens“, a afirmat Nicolae Cilan, pentru Mediafax.

Pe de altă parte, Daniela Dincă a negat, la Antena 3, că ar fi implicată în trafic de minore. “Nu este adevărat, mâine voi face declarații“, a precizat fiica presupusului criminal din Caracal.