Fiecare viață este importantă! Cățel salvat de pompierii lugojeni dintr-un canal FOTO

Fiecare viață este importantă! Cățel salvat de pompierii lugojeni dintr-un canal FOTO

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Pentru salvatorii lugojeni fiecare viață este importantă și merită salvată. Astfel s-a întâmplat și duminică când au primit misiunea de a salva un cățel căzut într-un canal adânc de aproape 3 metri, în apropierea centurii ocolitoarea a Lugojului.

Pompierii din Lugoj au fost solicitaţi să intervină, duminică dimineața, de către stăpânul lui Rex. Blănosul a căzut într-un canal neacoperit, la o adâncime de 3 metri, și a intrat într-o țeavă labirintică care leagă mai multe canale. Pompierii lugojeni au ajuns imediat la locul indicat, au coborât pe scară și l-au chemat pe Rex care aștepta nerăbdător să fie salvat.

Plimbarea de duminică a luat o… întorsătură neașteptată. Rex era la plimbarea de dimineața cu stăpânul său, prin apropierea centurii ocolitoare a Lugojului, când a căzut într-un canal neacoperit, la o adâncime de 3 metri, și a intrat într-o țeavă labirintică care leagă mai multe canale. Dar norocul lui a venit din partea stăpânului care a acționat de-ndată, chemând salvatorii. <?? ???? ?????̆ ???? ??? ?????. ?? ?? ??? ??̆-? ????. ?ℎ?? ?????????!>. Pompierii lugojeni au coborât pe scară și l-au chemat pe Rex. Blănosul, isteț și nerăbdător să fie recuperat, a venit imediat spre ei. Spaimă mare, dar revederea cu stăpânul a venit în cel mai scurt timp. Așadar, cei doi și-au putut continua plimbarea prin locuri mai sigure. Fiecare viață este importantă și merită salvată!“, spun reprezentanții ISU Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *