Fetele de la “Mathias Hammer” Anina sunt campioane judeţene la handbal!

Fetele de la “Mathias Hammer” Anina sunt campioane judeţene la handbal!

- in Locale, Sport, Stiri
0

Faza pe județul Caraș-Severin a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal pentru echipe feminine din ciclul gimnazial s-a desfășurat marți, 3 martie, la sala de sport a Liceului de Arte Sabin Păuța“ din Reșița. Cea mai bună dintre cele cinci participante s-a dovedit a fi echipa Liceului Teoretic „Mathias Hammer“ din Anina, pregătită de profesorii Manole Vrînceanu și Cătălin Manuel Carabin.

Aninencele au susținut trei meciuri, pe care le-au câștigat la diferențe foarte mari. În grupă, echipa din Anina s-a impus cu 16-1 în fața Școlii Gimnaziale Nr. 2 Reșița și cu 13-2 în fața Liceului Hercules din Băile Herculane. În finala fazei zonale, Mathias Hammer a câștigat clar, 15-2 cu gazdele de la Liceul de Arte „Sabin Păuța“ Reșița. Astfel, echipa din Anina a câștigat titlul de campioană județeană la handbal și va reprezenta județul la faza de zonă, programată în perioada 13-15 martie, în Hunedoara.

Pentru fetele noastre a contat mult și experiența acumulată în Campionatul Județean Timiș, unde jucăm de doi ani. A revenit la noi și Tania Schwartz, o jucătoare foarte bună, care a evoluat la junioarele III de la LPS Banatul Timișoara. Sperăm să avem o comportare onorabilă la faza de zonă“ – prof. Manole Vrînceanu.

Iată lotul campioanei județene: Rebeca Denisa Vătămanu, Tania Schwartz, Romina Dragomir, Cosmina Buhaciuc, Ionela Buluta, Maria Buluta, Ana-Maria Tătar, Bianca Dunărințu, Andreea Gomboș, Petronela Dragomir.

Sursa: arenabanateana.ro

handbal 1 handbal2 handbal3 handbal5