Fetele de la Liceul Teoretic „Mathias Hammer“ Anina, la un pas de calificarea în finala pe țară

Fetele de la Liceul Teoretic „Mathias Hammer“ Anina, la un pas de calificarea în finala pe țară

- in Locale, Sport, Stiri
0

Liceul Teoretic „Mathias Hammer“ Anina a ocupat locul al doilea la etapa de zonă a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal fete, gimnaziu.

La întrecerea zonală desfășurată la Hunedoara au participat patru campioane județene, care au jucat în sistem turneu, fiecare cu fiecare. Echipa din Anina, pregătită de profesorii Manole Vrînceanu și Cătălin Manuel Carabin, a înregistrat două victorii și o înfrângere, clasându-se în final pe locul secund. Prima clasată, reprezentanta gazdelor, echipa Colegiului Economic Hunedoara a obținut calificarea la finala pe țară. Iată rezultatele echipei din Anina: 24-13 cu Liceul Tehnologic Sântana (jud. Arad), 35-10 cu Școala Gimnazială Șugag (Alba) și 19-25 cu Colegiul Economic Hunedoara.

Din echipa anineană s-a remarcat Tania Schwartz, cu 37 de goluri marcate în cele trei meciuri. Au mai făcut parte din lotul celor de la „Mathias Hammer“: Romina Dragomir, Cosmina Buhaciuc, Ionela Buluta, Maria Buluta, Ana-Maria Tătar, Bianca Dunărințu, Andreea Gomboș, Petronela Dragomir.
Clasament final: 1. Hunedoara; 2. Caraș-Severin; 3. Arad; 4. Alba.

Sursa: www.arenabanateana.ro