Festivalul Timfloralis, ediție de succes: peste 100.000 de vizitatori, timp de trei zile

Festivalul Timfloralis, ediție de succes: peste 100.000 de vizitatori, timp de trei zile

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
timfloralis

Ediția din acest an a festivalului florilor Timfloralis s-a încheiat cu succes. Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei, a anunțat că, în cele trei zile de festival, peste 100.000 de ppersoane au trecut pragul evenimentului. Nu mai puțin de 80.000 de flori au fost expuse în aranjamente, în centrul Timișoarei, care a fost mai colorat ca niciodată, în perioada 27 – 9 aprilie.

Peste 100.000 de vizitatori, dintre care un numar însemnat de turiști, așează festivalul între evenimentele de top din Timișoara și România. Peste 80.000 de flori au fost expuse în aranjamente. Floriști din 6 țări au contribuit la reușita festivalului. Milioane de fotografii au inundat cu frumusețe rețelele de socializare. În plus, în momentele de bâlbâială și uitare de la nivel național, Timișoara sărbătorește cu mândrie și prin Timfloralis – “100 de ani de România” și vom continua să o facem în fiecare zi a acestui an, dar și în 2019. Felicitări echipei din Primăria Timișoara, partenerilor lor, care au muncit zi și noapte pentru ca aceste 3 zile să fie unele de neuitat“, a declarat Dan Diaconu.

Punctele de atracție ale festivalului  Timfloralis au fost acoperișul din umbrele colorate de pe str. Alba Iulia, o mașină de epocă din a cărei capotă se revărsa o cascadă de flori, precum și numeroasele aranjamente florale din Piața Victoriei sau Piața Libertății.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *