Festival al oamenilor de zăpadă într-o stațiune montană din vestul țării. În ce stare sunt pârtiile

Festival al oamenilor de zăpadă într-o stațiune montană din vestul țării. În ce stare sunt pârtiile

- in Locale, Stiri
0
om de zapada

Timișorenii pasionați ai sporturilor de iarnă sunt așteptați, în acest sfârșit de săptămână, în stațiunea montană Straja din județul Hunedoara. Aici îi așteaptă un festival inedit, al oamenilor de zăpadă, dar și condiții excelente de schi, și nu numai.

Potrivit Agerpres, pârtiile din Straja sunt într-o stare foarte bună, iar grosimea stratului de zăpadă este cuprinsă între 30 și 35 de centimetri. De asemenea, toate instalațiile de transport pe cablu sunt funcționale.

“Calitatea pârtiilor este de vis, pe o scară de la 1 la 10 ele fiind cotate cu nota 9. Se poate schia pe toate pârtiile, cu excepția celei de pe Vârful Straja și a celei de sub telegondolă’, a declarat vineri șeful Formației Salvamont Lupeni-Straja, George Resiga.

Potrivit estimărilor cabanierilor, aproximativ 3.500 de turiști sunt așteptați în stațiunea montană Straja, în acest sfârșit de săptămână. Inedit este faptul că, astăzi, va fi organizat și un festival al oamenilor de zăpadă, la care poate lua parte orice turist cu imaginație.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *