Feerie de culori in centrul Timisoarei. S-a deschis Targul de Craciun

Feerie de culori in centrul Timisoarei. S-a deschis Targul de Craciun

- in Administratie, Locale, Slider, Social, Stiri
0

Este feerie de culori în centrul Timișoarei, începând cu această seară. În prezența primarului Robu, a fost aprins iluminatul festiv de sărbători. De asemenea, tot de 1 Decembrie, s-a deschis în mod oficial și Târgul de Crăciun.

Noi avem o tradiție ca de 1 decembrie să dăm startul Târgului de Crăciun, târgului de sărbători creștine de iarnă. Am sărbătorit astăzi Centenarul Marii Uniri cu o serie de evenimente omagiale, care ne-au bucurat sufletele și acum, seara, am dat startul și Târgului de Crăciun prin numărătoarea inversă pentru aprinderea iluminatului special. Cred că timișorenii sunt mulțumiți, cel puțin feedback-urile sunt foarte favorabile, că arată totul foarte frumos. Anul acesta sunt destul de multe schimbări față de anii trecuți, începând cu culoarea căsuțelor, cu numărul lor, amplasamentele lor, avem de asemenea proiecții pe clădiri. Avem amenajări importante nu numai în Piața Victoriei, ci și în Piața Libertății, acolo sunt mai multe standuri dedicate copiilor, inclusiv este un patinoar care de luni va funcționa”, a declarat primarul Nicolae Robu.

În timpul discursului edilului, în centrul Timișoarei a fost întins și un tricolor lung de peste zece metri.

În total, peste 10.000 de oameni au luat cu asalt Piața Victoriei, unde au concertat, în această seară, Ștefan Bănică Junior, Alexandra Stan și Bosquito. Ziua de 1 Decembrie s-a încheiat cu un foc de artificii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *