Feerie de culori in centrul Timisoarei. A inceput Timfloralis

Feerie de culori in centrul Timisoarei. A inceput Timfloralis

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri, Turism
0

Este feerie de culori, în acest sfârșit de săptămână, în centrul Timișoarei. În urma unei investiții care se ridică la peste 100.000 de euro, Primăria Timișoara organizează a cincea ediție a festivalului florilor Timfloralis, care este una specială.

Zeci de mii de fire de flori naturale au fost folosite pentru ca Piața Victoriei, Piața Libertății și Piața Unirii să fie decorate cu o mulțime de decorațiuni cu totul speciale. Punctele de atracție sunt un carusel floral amplasat în Piața Operei, fântâna cu pești, decorată cu mii de flori, precum și umbrelele colorate de pe strada Alba Iulia.

În acest an, tema festivalului Timfloralis este “Fericire florală”. Deschiderea din acest an a festivalului a fost marcată printr-un moment dinamic, reprezentat de o paradă a Fanfarei Big Band, acompaniată de Zâna Timfloralis și de un grup de dansatoare.

Programul pentru cele trei zile feerice din acest an al festivalului cuprinde numeroase demonstrații floristice ce se vor desfășura pe scena situață în Piața Victoriei.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *