Farsa de la Colegiul Loga. Administrația Fritz calcă în picioare istoria Timișoarei

Farsa de la Colegiul Loga. Administrația Fritz calcă în picioare istoria Timișoarei

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Idee nouă marca conducerea USR a Primăriei Timișoara. S-a “colorat” cu crem asfaltul din fața clădirii Colegiului Național C.D. Loga.  Primăria nu a putut mai mult decât să toarne asfalt până în zidul clădirilor istorice, iar Direcția de Cultură și Patrimoniu a cerut ca asfaltul să fie îndepărtat și să fie pavat. Conducerea Primăriei Timișoara a înțeles exact ce a vrut. Așa că a comandat vopsirea asfaltului …

Fostul viceprimar al Timișoarei, consilierul local Dan Diaconu spune că “mintea odihnită a conducerii primăriei a ordonat vopsirea asfaltului”.

In urma cu cateva zile va povesteam de revoltatorea lucrare cu asfalt din fata Liceului Pedagogic Carmen Sylva, de lipsa protectiei si bitumul pana in zidul cladirii, in fapt de bataia de joc la adresa monumentului. Anticipam atunci ca va fi la fel in fata Colegiului National C.D. Loga. Am avut dreptate, dar nu am anticipat ceva totusi. Credeti ca s-a pavat? Credeti ca s-a realizat macar protectia cladirii? Nu. Mintea odihnita a conducerii Primariei a ordonat VOPSIREA ASFALTULUI in culoarea crem. Sa rad, sa plang? Voi ce parere aveti?

Loga e liceul centenar, cu rezultate extraordinare, ce functioneaza intr-o cladire monument reabilitata complet cu fonduri europene (cladirea scolii) in anii 2015-2016. Sala festiva de la Loga nu a putut fi inclusa in proiect atunci, iar acolo acoperisul e extrem de degradat. Am lasat proiect autorizat pentru refacerea acelui acoperis si ne-am luptat ca amendamentul de includere in buget sa fie aprobat. Din pacate, alaturi de celelalte, nu s-a scos la licitatie, zace intr-un sertar“, a scris pe pagina sa de Facebook, Dan Diaconu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *