Fara sex la „Insula Iubirii”! Populara emisiune filmata în Thailanda s-a schimbat dupa plangerea penala a lui Liviu Gherman

Fara sex la „Insula Iubirii”! Populara emisiune filmata în Thailanda s-a schimbat dupa plangerea penala a lui Liviu Gherman

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0

Proxenetism, lipsire de libertate, constituire de grup infracţional organizat, clauze contractuale aberante sunt lucruri pentru care vor  fi trași la răspundere producătorii de la „Insula Iubirii”, populara emisiune de pe Antena 1 ajunsă la Sezonul 4. Plângerea a plecat de la Timișoara, de la concurentul Liviu Gherman, participant la sezonul trecut. Avocatul său, Adrian Popescu susține că  emisiunea s-a schimbat după plângerea penală care după doi ani a redevenit de actualitate. Pentru că a început cercetarea penală.

„E bine că s-a început cercetarea penală, clienții sunt satisfăcuți. Era o nemulțumire din partea lor, au depus o plângere și atâta timp nu s-a întâmplat absolut nimic. Eu zic că acțiunea clientului meu a schimbat ceva la «Insula Iubirii». Ultimul sezon a fost redifuzat încă o dată, dar după două sau trei episoade au întrerupt total difuzarea. S-a întâmplat exact când dosarul a ajuns la București și au fost chemați fiecare pentru audiere.  Acum s-a filmat și sezonul 4 și sezonul 5 în aceeași perioadă. În timpul filmărilor s-a filmat expres când au fost semnate contractele să se vadă că nu a semnat altcineva în locul concurenților, cum a fost cazul Biancăi. Nu li s-au mai luat pașapoartele și nici banii, cum era până acum. Plângerea penală a avut efect. Au fost mai multe efecte. Nu s-a întrerupt emisiunea, dar au fost mult mai grijulii. Realizarea emisiunii se face acum în limite legale și nu ilegal ca până acum. Inclusiv doi concurenți din sezonul patru vor face plângeri penale. Dovada vie că emisiunea e altceva e  în acest sezon niciun concurent nu a  făcut sex cu ispitele„  a declarat pentru www.banatulmeu.ro avocatul timișorean Adrian Popescu.

Urmărirea penală este făcută de către Parchetul de pe  lângă Judecătoria București, urmând a fi audiate părțile vătămate din dosar. Audierea se face prin comisie rogatorie de către organele de cercetare penală din Timișoara față de Liviu Gherman și soția sa Bianca. Ben, martor în dosar o să fie audiat la București.

„Din păcate a durat foarte mult. Sunt aproape doi ani de zile de când am depus plângerea. S-a declinat competența de la o instituție la alta. Plângerea penală am depus-o la DIICOT Timișoara, acesta a declinat competența la Tribunalul București, iar de aici a fost declinată competența la Parchetul de pe  lângă Judecătoria București”, ne-a mai declarat cunoscutul avocat timișorean, Adrian Popescu.

sursa foto: antena 1.ro

Citește și: EXCLUSIV Sechestrare de persoane şi proxenetism, la „Insula Iubirii”. «Ispitele sunt plătite să facă sex cu concurenţii»