Fără apă rece pe mai multe străzi din Timișoara, Recaș și Săcălaz

Fără apă rece pe mai multe străzi din Timișoara, Recaș și Săcălaz

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

Aquatim întrerupe furnizarea apei reci în Timișoara, marți, 25 septembrie, între orele 9 și 15,  pe străzile Enric Baader, Înfrățirii (inclusiv sediul Pompierilor) și Virtuții, pentru efectuarea lucrărilor de extindere a conductei de apă ce va alimenta noul complex de blocuri din zona respectivă.

De asemenea, luni, 24 septembrie, între orele 9 și 16, Aquatim întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Recaș pe străzile Primăverii, Teiului, Daliei, Albăstrelelor, Răsăritului (parțial), Bachus (parțial) pentru spălarea rețelei de distribuție. Tot luni, 24 septembrie, între orele 9-14, Aquatim întrerupe furnizarea apei în localitatea Săcălaz, pentru lucrări de extindere a rețelei de apă, care vor fi realizate la intersectia DJ 59A cu strada Orhideelor.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată” – explică prof. dr. Ilie Vlaicu, directorul Aquaitm.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi Dispeceratul Aquatim, la numerele de telefon 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *