Familia Regală a călătorit cu Trenul Regal

Familia Regală a călătorit cu Trenul Regal

- in Social
0

Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, alături de Principesa Maria și Principele Nicolae, au călătorit cu Trenul Regal de la Gara Regală Băneasa la Gara Regală Sinaia, sâmbătă 29 noiembrie.

tren regal

Alături de Familia Regală s-au aflat Alteța Sa Imperială și Regală Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, fiica Principesei Ileana a României, împreună cu soțul ei, Baronul Hanns-Ulrich von Holzhausen -a informat romaniaregala.ro.

La ora 10 fix, Trenul Regal a plecat din Gara Băneasa. Pe durata călătoriei, în Vagonul Sufragerie, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au primit membri ai Corpului Diplomatic, precum Nunțiul Apostolic, E.S. Monseniorul Francisco-Javier Lozano, ambasadorul Republicii Federale Germania, E.S. domnul Werner Hans Lauk, ambasadorul Spaniei, E.S domnul Ramiro Fernández Bachiller, ambasadorul Republicii cehe, E.S. domnul Jiři Šitler, precum și ambasadorul Regatului Hașemit al Iordaniei, E.S. domnul Saker Malkawi. De asemenea, invitați în trenul Regal au fost și un număr de vârstnici și copii, beneficiari ai programelor inter-generaționale derulate de Fundația Principesa Margareta a României.

Trenul Regal a ajuns în Gara Regală Sinaia la ora 12.55. Cu prilejul sosirii, Familia Regală a vizitat, în Salonul Oficial al Gării Regale, expoziția de fotografie cu tema „Contribuția Casei Regale a României la apariția și dezvoltarea căilor ferate pe teritoriul românesc”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *