Extinderea rețelei de apă, canalizare și pistă de biciclete – proiecte de aproape 30 de milioane de lei, la Șag

Extinderea rețelei de apă, canalizare și pistă de biciclete – proiecte de aproape 30 de milioane de lei, la Șag

- in Administratie, Locale, Stiri
0
Extinderea rețelei de apă, canalizare și pistă de biciclete sunt proiectele care vor fi implementate în următoare la Șag. Primarul Flavius Roșu a anunțat că, în ultima ședință de consiliu local au fost dezbătute și votate în unanimitate patru proiecte importante pentru localitate. Valoarea totală a proiectelor se ridică la aproape 30 de milioane de lei.
1. Extinderea rețelei de apa in localitatea ȘAG
Au fost votați indicatorii tehnico-economici, urmând ca in perioada următoare sa scoatem la licitație execuția. Valoarea proiectului este de 8 562 000 lei.
2. Extinderea rețelei de canalizare in localitatea ȘAG
Au fost votați indicatorii tehnico-economici, urmând ca in perioada următoare sa scoatem la licitație execuția. Valoarea proiectului este de 17 660 000 lei.
3. Pistă pentru biciclete
Au fost votați indicatorii tehnico-economici, urmând ca in perioada următoare sa scoatem la licitație execuția. Valoarea proiectului este de 2 611 700 lei.
4. Montare semafor intersecție strada II cu DN59! Premergător aprobării de către consiliul local Șag al acestui proiect, am avut o întâlnire cu reprezentanții DRDP Timișoara și cu reprezentanții IPJ Timiș pentru a le cere sprijinul, în urgentarea obținerii avizelor necesare pentru realizarea acestei investiții. Această investiție va fi realizată din bugetul local, valoarea estimată fiind de 280 000 lei“, spune Flavius Roșu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *