Exproprieri pentru a se putea realiza noua legătură spre autostrada A1 din Timișoara

Exproprieri pentru a se putea realiza noua legătură spre autostrada A1 din Timișoara

- in Locale, Slider, Social, Stiri, Utile
0

Vești bune pentru șoferi aduse de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara. Reprezentanții instituției informează că, în ultimele zile ale anului trecut, a fost aprobată și publicată în Monitorul Oficial Hotărârea Guvernului privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării „Drum de legătură Autostrada A1 Arad – Timişoara – DN 69”.

În paralel, la DRDP Timișoara este în derulare procedura de achiziții publice pentru servicii de cadastru pentru întocmirea documentației de dezmembrare a terenurilor supuse exproprierii. Două oferte au fost depuse până la termenul limită, luna trecută, iar acum este etapa de evaluare.

După Hotărârea de Guvern, se va emite decizia de expropriere, care este cu titlu executoriu. Practic, va fi momentul în care terenurile vor trece în proprietatea statului. Vom semna în curând și contractul pentru serviciile de cadastrare”, a afirmat Horațiu Simion, directorul regional DRDP Timișoara.

Pentru proiectarea și execuția celor 10,25 km de drum nou de legătură cu autostrada A1 a fost depusă o singură ofertă, aceasta fiind în evaluare la CNAIR.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *