Expoziție de pictură “333”, la Muzeul Național al Banatului

Expoziție de pictură “333”, la Muzeul Național al Banatului

- in Actualitate, Cultura, Locale, Social, Stiri
0
O nouă expoziție s-a deschis la Muzeul Național al Banatului. Este vorba despre expoziția de pictură “333”, în care vor fi prezentate 33 de lucrări ale unuia dintre cei mai misterioși artiști debutanți ai acestui an, Gabriela Ciucă.
Ce reprezintă această expoziție? Un dialog profund cu interiorul meu. Toată viața am făcut ce am simțit. 2020 m-a învățat să mă întorc mai mult spre mine. M-a învățat să mă uit în interiorul meu. Să mă iubesc mai mult. Să scot mai mult din mine. Latura de a picta. Cea pe care mulți au remarcat-o, dar eu am evitat-o. Trăind printre artiști de foarte tânără, mergând prin galerii, am considerat că anul acesta va fi unul decisiv pentru mine. În tumultul de urât, a venit vremea să scoatem ceea ce este mai frumos din noi. Agoniseala materială nu este tot. Cu noi ducem doar amintirile și bucuriile noastre. Acum avem suficient timp pentru a-i oferi celuilalt ceea ce n-a văzut. E un moment în care ne apropiem mai mult de uman, de respect, de a iubi cu sinceritate, de a da celorlalți din ce avem noi. Mă exprim pentru voi, pentru toți cei care mi-ați fost aproape și ați fost alături de mine”, spune Gabriela.
Expoziția a fost deschisă vineri, 4 decembrie, și poate fi vizitată duminică, 20 decembrie, la etajul I al Muzeului Național al Banatului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *