Excursii inedite în Banat: turiștii vor putea ajunge cu vaporul în Serbia

Excursii inedite în Banat: turiștii vor putea ajunge cu vaporul în Serbia

vapor dunare

Din această vară, trecerea frontierei spre Serbia se va putea realiza și cu vaporul. Adrian Torma, primarul orașului Moldova Nouă, a anunțat, pe contul său de Facebook, că turiștii se pot plimba cu vaporul pe Dunăre și chiar să ajungă pe malul sârbesc, în viitorul apropiat.

Prima excursie cu nava Baziaș 1 spre Serbia a fost realizată la începutul acestei săptămâni. “Luni am avut deosebita onoare ca împreună cu președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, domnul Silviu Hurduzeu, să redeschidem poarta către Serbia, prin trecerea frontierei cu vaporașul Bazias 1 între Moldova Nouă și Veliko Gradiște. Împreună cu delegațiile din cele două instituții pe care le reprezentăm, am avut o întâlnire foarte plăcută și constructivă cu domnul primar al orașului Veliko Gradiște, Dragan Milic”, a scris Adrian Torma pe rețeaua de socializare.

Potrivit edilului din Moldova Nouă, în cadrul întâlnirii s-a discutat și despre refacerea legăturii navale între cele două orașe. Există șanse mari ca turiștii să ajungă cu vaporul în Serbia chiar din această vară.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *