EXCLUSIV Sechestrare de persoane şi proxenetism, la „Insula Iubirii”. «Ispitele sunt plătite să facă sex cu concurenţii»

EXCLUSIV Sechestrare de persoane şi proxenetism, la „Insula Iubirii”. «Ispitele sunt plătite să facă sex cu concurenţii»

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Acuzaţii extrem de grave venite din partea avocatului Biancăi şi al lui Liviu, cuplul din comuna Sînandrei, de la populara emisiune „Insula Iubirii” de pe Antena 1. Cunoscutul avocat timişorean, Adrian Popescu angajat de Liviu Gherman să îl apere în conflictul cu producătorii de la „Insula Iubirii” susţine că există suficiente probe pentru ca responsabilii să ajungă după gratii. Adrian Popescu a vorbit deschis pentru banatulmeu.ro  despre „nebunia” din Thailanda şi metodele incredibile prin care au fost terorizaţi concurenţii aici.

Proxenetism, lipsire de libertate, constituire de grup infracţional organizat, exploatare în vederea aducerii unor foloase, clauze contractuale aberante, sunt acuzaţii pentru care mulţi dintre români nu ar mai putea dormi noaptea… Acum, acestea li se pun oficial în cârcă celor de la „Insula Iubirii”.

„La cererea concurentului Liviu Gherman am deschis o acţiune penală împotriva emisiunii «Insula Iubirii». Concurentul s-a considerat nedreptăţit în contextul în care a solicitat rezilierea contractului, conform condiţiilor din acesta, şi revenirea acasă, la scurt timp după ce a ajuns în Thailanda. Nu i s-a dat însă voie să plece. Când a ajuns pe aeroport i s-a ridicat paşaportul cât şi documentele personale, portofel, bani, acte de identitate. Şi asta tocmai în Thailanda. Practic a fost pus în imposibilitatea de a pleca. Eu spun că aici este vorba despre sechestrare de persoane… Iar acest fapt nu se poate face decât prin constituire de grup organizat, o altă infracţiune gravă. Concurenţii au fost constrânşi la o muncă forţată pentru a realiza venituri pentru emisiune”, a declarat pentru banatumeu.ro Adrian Popescu, avocatul lui Liviu de la „Insula Iubirii”.

Dacă prostituţia nu mai este infracţiune în România, proxenetismul a rămas… Din păcate pentru unii…

„La emisiunea din Thailanda se duc cupluri să îşi testeze fidelitatea ademenite de ispite. Din punctul meu de vedere aceste ispite nu pot fi însă decât nişte persoane de moravuri uşoare. Ce înseamnă să mergi la un om şi să încerci să îl corupi să te placă şi să se culce cu tine? Multe ispite din Thailanda fac videochat sau sunt dame de companie. Oare să dea aceste ispite în boala dragostei şi să facă sex benevol cu concurenţii? Să fim serioşi… Din punctul meu de vedere ispitele sunt plătitite să facă sex cu candidaţii făcând uz de tot felul de tertipuri. Plata pentru aşa ceva este una dintre laturile infracţinii de proxenetism făcut de ralizatorii emisiunii. Pentru că prostituţia nu mai este infracţiune la ora actuală”, ne-a mai spus avocatul timişorean.

Dacă Liviu Gherman este sub incidenţa unui contract considerat abuziv de avocatul acestuia, soţia sa – Bianca este şantjată la modul ciudat de cei de la „Insula Iubirii”, susţine acelaşi avocat. Asta pentru că Bianca Hincianu Gherman din Sînandrei nu a semnat nimic oficial cu cei de la Antena 1. Semnătura ei este falsă conform unei expertize.

 „Clauzele contractuale sunt abuzive, exact ca în celebrele contracte bancare de împrumuturi. Nu îi lasă pe concurenţi să vorbească tocmai să îşi apere activitatea infracţională. Au dat un termen de prescriere a tuturor faptelor şi asta în 2020. Aici vorbim despre Liviu pentru că la contractul Biancăi este ceva de râsul- plânsul. Fata nu a semnat nimic, lucru dovedit de o expertiză extrajudiciară. Nici măcar nu ştia de existenţa unui contrcat, dar în continuare este şantajată prin notificări de Antena 1 să nu vorbească. Bianca nu ştie de acel contract, nu ea a semnat acest contract şi asta a fost dovedit”, a declarat pentru banatulmeu.ro  avocatul Adrian Popescu.

Plângerea penală a lui Liviu Gherman a ajuns la Parchet. Şi alţi concurenţi de la “Insula Iubirii” au deschis acţiuni în instanţă împotriva producătorilor emisiunii din Thailanda.

După ce l-a demascat pe Sorin, ispita XXX de la „Insula Iubirii” ce rupea videochat-urile de gay, www.banatulmeu.ro a intrat în posesia unor noi imagini explozive cu o altă ispită de la „Insula Iubirii”.  Pozele şi morala despre sexy ispitele de pe „Insula Iubirii” în câteva zile.

Sursa foto: a1.ro

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *