EXCLUSIV: SCANDAL la PDL Timișoara! Marin Popescu demisionează din funcția de prim-vicepreședinte

EXCLUSIV: SCANDAL la PDL Timișoara! Marin Popescu demisionează din funcția de prim-vicepreședinte

- in Locale, Politica, Recomandari
0

Scandal la ultima ședință a Biroului Permanent Local PDL Timișoara. Balint Petrescu, fostul șef de birt convertit la pocăiți i-a reproșat fostului inspector școlar general de Timiș, Marin Popescu neimplicarea în campania de strângere de semnături pentru Klaus Iohannis.

 

Sursele noastre susțin că Marin Popescu a contraatacat, în timp ce președintele organizației, deputatul Cornel Sămărtinean nu s-a implicat în scandalul dintre cei doi. Se pare însă că a fost picătura care a umplut paharul. Marin Popescu a anunțat că cel mai probabil joi va demisiona din funcția de prim-vicepreședinte al PDL Timișoara.

 

Balint Petrescu, un politician  apărut de nicăieri a fost candidatul PDL la alegerile parțiale de pe Colegiul III Deputați Timișoara. În ciuda unei campanii agresive în care a investit mulți bani, Balint Petrescu a fost doar un “iepure” în cursa pentru un fotoliu de deputat.

 

Marin Popescu a acceptat să comenteze în exclusivitate pentru www.banatulmeu.ro  cum a ajuns să ia o astfel de decizie radicală.

 

“La politică și agricultură se pricepe toată lumea. I-aș spune domnului Petrescu că neimplicarea mea în alegerile parțiale parlamentare pe Colegiul III s-a datorat faptului că nu am fost de acord cu candidatul propus pe acel colegiu. Dânsul nu are căderea de  a face o analiză a lui Marin Popescu. Sunt alte structuri ale partidului și alte persoane să facă analiza mea din punct de vedere politic. Iau în calcul foarte serios să îmi dau demisia din funcția de prim-vicepreședinte al organizației municipale Timișoara în urma unei discuții pe care o voi avea în Biroul Permanent Județean PDL Timiș”, ne-a declarat Marin Popescu.

 

Fostul inspector școlar general de Timiș va rămâne simplu membru PDL și își va păstra funcția de consilier județean . La sfârșitul lui 2013 liderul PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc susținea public că Marin Popescu este prima variantă a PDL pentru funcția de primar al Timișoarei în 2016.