Examenele pentru obținerea permisului de conducere se suspendă

Examenele pentru obținerea permisului de conducere se suspendă

- in Eveniment, Locale, Stiri
1

Examenele pentru obținerea permisului de conducere se suspendă, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus SARS-COV-2.

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informează că, începând de marți, 17 martie, se suspendă activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere, proba teoretică și proba practică, la nivel național, pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației actuale.

Persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util, de către serviciile publice comunitare, prin site-ul www.drpciv.ro, site-urile Instituției Prefectului.

Detalii suplimentare vor fi comunicate la finalizarea perioadei de suspendare și/sau de încetare a situației de urgență, la nivel național.

De asemenea, pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerarii la ghisee și dezinfectarea zonelor/spațiilor destinate publicului, programul de lucru cu publicul se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale până la orele 19.00.

Sursa foto: autoexpert.ro

1 Comment

  1. Pingback: Examen de permis la Iaşi: polițistul l-a picat, elevul a sărit la bătaie! | POV21 Iași

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *