Eveniment sportiv în Lunca Timișului. Vor participa sute de bicicliști și alergători

Eveniment sportiv în Lunca Timișului. Vor participa sute de bicicliști și alergători

- in Actualitate, Locale, Sport, Stiri
0

Un eveniment sportiv important va avea loc în Lunca Timișului, lângă Timișoara, la începutul lunii noiembrie. Este vorba de „Lunca Timișului Trophy”, care are loc sâmbătă, 6 noiembrie, și duminică, 7 noiembrie, lângă Urseni, la zece kilometri de Timișoara, începând cu ora 10.00.

Conform organizatorilor, sunt deja înscriși la eveniment aproape 300 de bicicliști și alergători de toate vârstele, iar doritorii mai pot să-și arate intenția de a participa până miercuri, 3 noiembrie. Înscrierile se realizează AICI!

Pentru pasionații sportului pe două roți este pregătit un traseu de 42 de kilometri prin Lunca Timișului, între Urseni și Șag, prin Lunca Timișului, dar și prin pădure. Chiar dacă este pe plat, traseul de MTB cuprinde zone tehnice pe iarbă, pământ, pietriș sau poteci prin pădure.

Alergătorii au de ales între trei curse, 5 km, 10 km și semimaraton, pe un traseu de cross-country, cu iarbă, nisip, pământ, poteci prin pădure etc.

Un loc important în desfășurarea evenimentului este destinat copiilor. Pentru aceștia vor fi organizate mai multe curse atât la mountainbike, cât și la alergare, în funcție de categoria lor de vârstă: 3–7 ani, 8–11 ani și 12–14 ani. Participarea copiilor este gratuită.

Lunca Timișului Trophy este un eveniment organizat de EcoStuff Romania cu sprijinul Primăriei Moșnița Nouă și RO Bike Valley.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *