Eveniment de informare a agricultorilor din Timiș. Când are loc

Eveniment de informare a agricultorilor din Timiș. Când are loc

- in Agricultura, Economie, Locale, Stiri
0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, împreună cu Transilvania Broker și OMNIASIG, în colaborare cu Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 5 Vest Timișoara, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Direcției pentru Agricultură Județeană Timiș, organizează un eveniment de mare anvergură sub genericul. Este vorba de un eveniment dedicat agricultorilor din județul Timiș, numit ,,Sunt fermier, sunt asigurat’’. Noutăți din piaţa asigurărilor culturilor agricole și noi oportunități de afaceri.

Acțiunea are loc în data de 20 iunie, ora 1100, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Tema principală supusă dezbaterilor este Submăsura 17.1– Prime de asigurare a culturilor, animalelor și plantelor, prin care se subvenționează prima de asigurare. Măsura este parte integrantă a Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

Participanții vor putea afla ultimele noutăți legate de asigurările culturilor agricole și vor putea interacționa cu membrii  conducerii Transilvania Broker și cu directori din cadrul Departamentului de Asigurări Agricole. De asemenea, vor fi prezentate oportunitățile oferite de Transilvania Broker în legătura cu achiziționarea prin sistem leasing de utilaje, echipamente, autoturisme etc.

Totodată, va avea loc  o scurtă prezentare a aplicației de eficientizare a activității unei ferme dezvoltată de firma Nextfarm.

Au fost invitați pentru a avea intervenții și a răspunde problemelor și spețelor ridicate reprezentanți ai conducerii organizatorilor, partenerilor și colaboratorilor: CCIA Timiș, Consiliul Județean Timiș, Transilvania Broker, OMNIASIG, Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 5 Vest Timișoara, Direcția pentru Agricultură Județeană Timiș.

Participarea este gratuită. Data limită de confirmare este 18 iunie.