Eva Andreas, demisie din functia de prefect de Timis

Eva Andreas, demisie din functia de prefect de Timis

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
eva andreas

Decizie de ultimă oră luată de Eva Andreaș, prefectul de Timiș, care nu a mai așteptat să fie demisă din funcție de către guvernul liberal. Astfel, astăzi, Eva Andreaș a anunțat prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook că și-a dat demisia din această funcție pe care a deținut-o în ultimii doi ani și jumătate.

Eva Andreaș a ținut să le mulțumească oamenilor cu care a colaborat în toată această perioadă, dar și fostului premier Sorin Grindeanu.

Funcțiile publice nu sunt pe viață ale cuiva, iar astăzi a venit momentul schimbării în Prefectura Timiș. Am decis să îmi depun demisia, însă nu vreau să fac un bilanț al perioadei cât am fost prefect, ci doar să le mulțumesc celor care au fost lângă mine în acești ani. Nu a fost ușor, știu, dar munca pe care au depus-o toți cei cu care am colaborat a fost apreciată. De la angajați ai Prefecturii, la directori ai instituțiilor deconcentrate, cu toții au pus umărul atât cât s-a putut pentru bunul mers al lucrurilor. Vreau să știți, cu toții, că vă puteți baza pe mine și de-acum înainte, eu rămân același om. Încă o dată, mulțumesc. Pentru toată încrederea acordată, un mare mulțumesc lui Sorin Grindeanu!“, a declarat Eva Andreaș.

Eva Andreaș a fost numită prefect de Timiș la data de 23 august 2017, de către fostul premier Mihai Tudose.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *