Europarlamentarul Maria Grapini îi invită pe timișoreni la Cafeneaua culturală umanistă, în Iosefin

Europarlamentarul Maria Grapini îi invită pe timișoreni la Cafeneaua culturală umanistă, în Iosefin

- in Locale, Social, Stiri
0

Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, vă invită, vineri, 28 septembrie, orele 17, în sala de conferințe a Hotelului Iosefin, la o nouă ediție a Cafenelei culturale umaniste, eveniment artistic și literar, cu participarea scriitoarei și jurnalistei Veronica Balaj, a profesorului universitar Viorica Bălteanu, a pictorului Mihai Olteanu, a poetului amator de 90 de ani Gheorghe Jicărean, dar și seniorului Puiu Tudoran, cetățean româno-american, apropiat valorilor umaniste.

Cafeneaua culturală va aborda, și de această dată, tematici legate de apartenența noastră la valori importante, repere artistice și culturale solide, va lua în discuție tema Centenarului, din perspectiva unicității naționale, în context european și internațional, va oferi spațiu de exprimare deschis poveștii de viață a unui om care a trăit peste 40 de ani în Statele Unite, dar care a ales să se întoarcă acasă.

Europarlamentarul Maria Grapini le va vorbi oaspeților și prietenilor veniți, vineri, la cafeneaua culturală, despre UE, PE și provocările actuale internaționale, dar și despre necesitatea ca România să devină o țară unită și puternică, în An Centenar. “Vă așteptăm cu interes!”, îndeamnă Grapini.

Gh. M.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *