Eurodeputata umanistă Maria Grapini, Timișoara: ”Dragi cetățeni, ieșiți duminică la vot în număr cât mai mare!”

Eurodeputata umanistă Maria Grapini, Timișoara: ”Dragi cetățeni, ieșiți duminică la vot în număr cât mai mare!”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

În ultima zi de campanie electorală pentru alegerile locale 2020, eurodeputata umanistă, Maria Grapini, din Timișoara, a explicat de ce ea a decis, împreună cu colegii de la PPU-SL, să facă Alianța PSD -PPU-SL și să îi susțină pe Călin Dobra, la președinția Consiliului Județean Timiș, și pe dr. Voichița Lăzureanu, la fotoliul de primar al Timișoarei.

De asemenea, eurodeputata umanistă îi îndeamnă pe locuitorii județului Timiș și ai Timișoarei să iasă în număr cât mai mare la vot, duminică 27 septembrie, fiindcă sunt asigurate condițiile cele mai bune pentru ca oamenii să poată vota, fără nicio teamă de coronavirus.

Mesajul eurodeputatei umaniste Maria Grapini:

De ce a ales PPUSL să facă alianță cu președintele Călin Dobra și cu PSD Timiș? Pentru că am analizat faptele și ceea ce a făcut domnul Dobra. Pentru că noi, umaniștii, vrem să facem acțiuni pentru oameni și am constatat că tânărul președinte, Călin Dobra, în toți acești ani, a făcut proiecte pentru oameni și în interesul comunității. De fiecare dată când a făcut ceva s-a gândit la oameni și tot ceea ce a realizat a fost pentru oameni și să le fie mai bine cetățenilor din județul Timiș. Politicile publice trebuie făcute pentru binele oamenilor, nu pentru un grup politic sau altul. Și eu vreau schimbare, unde trebuie, dar unde avem deja rezultate, nu facem muncă de meșterul Manole. Trebuie continuitate și da, Timișul merge cu Călin Dobra, încă patru ani, din 27 septembrie. Așadar, eu și colegii mei am decis să îl susținem pe Călin Dobra, la președinția Consiliului Județean Timiș, și pe dr. Voichița Lăzureanu, la Primăria Timișoara.

Dragi cetățeni, ieșiți duminică la vot în număr cât mai mare. Versiunea că ne temem să ieșim la vot trebuie să cadă. Securitatea este realizat în secțiile de votare și asta tot datorită grijii președintelui CJT și a altor colegi. Așadar, ieșim în 27 septembrie la vot să demonstrăm că noi, Alianța PSD -PPUSL, susținem în Timiș omul valoarea faptele și nu vorbele. Am încredere că, dacă vom vota ca primar al Timișoarei pe dr. Voichița Lăzureanu, ea va putea să facă  managementul crizei. Vă îndemn, dragi timișoreni, să votați Vochița Lăzureanu, un om integru, un profesionist, un om demn și de onoare. Dragi locuitori ai județului Timiș, vă îndemn să votați Călin Dobra, la președinția Consiliului Județean Timiș, fiindcă este cel mai bun”.

Gh. M.