Eurodeputata umanistă Maria Grapini din Timișoara i-a scris ministrului mediului, Costel Alexe

Eurodeputata umanistă Maria Grapini din Timișoara i-a scris ministrului mediului, Costel Alexe

- in Locale, Social, Stiri
0

Eurodeputata umanistă Maria Grapini din Timișoara i-a scris Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, în atenţia ministrului Costel Alexe, în urma unor sesizări primite de eurodeputată în care cetăţenii de pe raza Boldeşti- Scăeni arată că sunt afectaţi de poluarea creată de  anumiţi agenţi economici din zonă, care folosesc  sisteme și instalaţii ce afectează viaţa oamenilor, dar şi mediul înconjurător. ”Oamenii sunt disperaţi, au făcut mai multe sesizări la autorităţile de mediu, dar fără rezultate”, atenționează Grapini în scrisoarea trimisă Ministerului Mediului.

 

“Stimate domnule Ministru,

În calitatea mea de europarlamentar am primit mai multe sesizări în care cetăţenii de pe raza Boldeşti- Scăeni sunt afectaţi de poluarea creată de  anumiţi agenţi economici din zonă, care folosesc  sisteme/ instalaţii ce afectează viaţa oamenilor de zi cu zi, dar şi mediul înconjurător. Oamenii sunt disperaţi, au făcut mai multe sesizări la autorităţile de mediu, dar fără rezultate.

Vă reamintesc, domnule ministru, că, în cazul României, Comisia Europeană monitorizează situaţia mediului din ţara noastră şi nu ne mai permitem paşi greşiţi.

Să nu uităm că, de asemenea, Comisia a lansat o procedură de constatare a neîndeplinirii obligațiilor împotriva României în ceea ce privește activitățile forestiere, un factor important pentru mediu.

Vă ataşez acestei scrisori documente primite de la cetăţenii acestui oraş, dar şi imagini revoltătoare prin care se poate vedea ce efecte negative pot avea aceste sisteme/ instalaţii care poluează.

Sper, domnule ministru, ca veţi analiza şi veți găsi soluţii la acest caz cât mai repede cu putinţă. Aştept cu interes răspunsul dumneavoastră”, a scris europarlamentarul Maria Grapini în scrisoare.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *