Eurodeputata PPU(s-l), Maria Grapini – la aniversarea a zece ani de activitate a Clubului Francofon de Afaceri din Timișoara

Eurodeputata PPU(s-l), Maria Grapini – la aniversarea a zece ani de activitate a Clubului Francofon de Afaceri din Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Eurodeputatul PPU(s-l), Maria Grapini – cu prilejul aniversării a zece ani de activitate a Clubului Francofon de Afaceri din Timișoara: “Cred în asociere și în nevoia de informare și comunicare a oamenilor de afaceri!”

Umanista este un susținător fervent al mediului de afaceri, atât pe plan intern, dar și în cadrul intervențiilor și inițiativelor sale din plenul și comisiile de specialitate ale Parlamentului European, eurodeputatul PPU(s-l), Maria Grapini, va participa, miercuri, 9 iunie,  la aniversarea a zece ani de activitate a Clubului Francofon de Afaceri din Timișoara.

La eveniment vor fi prezenți Excelenta Sa, Laurence AUER, Ambasadoarea Franței în România, dar și reprezentanți ai autorităților publice locale și ai comunității de afaceri franco-române.

Invitația mă onorează. Cunosc activitatea Clubului Francofon de Afaceri din Timișoara încă de la înființare și apreciez activitatea lui. Cred în asociere și în nevoia de informare și comunicare a oamenilor de afaceri. Salut, de asemenea, prezența la Timișoara a  Excelentei Sale, doamna ambasador a Franței în România, și urez “La mulți ani!” Clubului Francofon de  Afaceri din Timișoara”, a precizat europarlamentarul Maria Grapini.

De menționat faptul că acest club de afaceri francofon a fost fondat în 2011 ca urmare a investițiilor masive ale unor companii franceze de top în vestul țării, cu precădere în Timișoara. Odată cu aceste investiții și cu o creștere a atractivității zonei de vest pentru companiile francofone, a apărut nevoia unei structuri care să se poziționeze ca sistem integrat de suport pentru consolidarea pozițiilor investitorilor francezi în zonă, dar și pentru facilitarea pătrunderii de noi companii cu potențial strategic în creșterea economică a regiunii.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *