Este oficial: Primarul de Sânandrei, Claudiu Coman candidează pentru un nou mandat din partea PNL

Este oficial: Primarul de Sânandrei, Claudiu Coman candidează pentru un nou mandat din partea PNL

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Primarul de Sânandrei, Claudiu Coman a anunțat oficial că va candida pentru un nou mandat de primar al comunei pe listele PNL. PSD pierde altfel unul dintre cei mai importanți primari din județul Timiș.

Nicolae Robu explica pentru www.Banatulmeu.ro, în urmă cu patru zile,  de ce primarul Claudiu Coman a fost acceptat să candideze sub sigla PNL. Astăzi a venit si varianta ooficială

Sunt la al doilea mandat de primar. Am candidat în 2012 pe listele USL. O parte din consilierii locali cu care am candidat în 2012 sunt și astăzi alături de mine. Noi aveam în Consiliul Local o majoritate clară. Sunt o persoană destul de parolistă, am demonstrat de-a lungul timpului că dacă am ceva de spus, tot timpul am spus. Am pus o presiune enormă pe PSD atunci când a derapat de la buna organizare și funcționare a lucrurilor. Eu am anunțat de câteva luni, deci nu este un șoc pentru PSD că nu voi mai candida din partea acestui partid pentru că am spus că dacă nu se face ceva eu nu voi mai candida din partea PSD”, a spus Claudiu Coman.

Deocamdată Coman nu și-a dat demisia din PSD. „Dânsul nu poate să-și dea demisia din PSD, dar anunță public că nu va mai candida pentru următorul mandat din partea PSD. La un moment dat va deveni liber de partid și atunci va veni în PNL din postura de om fără partid”, a spus președintele PNL Timiș, Nicolae Robu.

Alături de Coman au mai trecut la PNL și alți primari, cei mai mulți de la PSD, dar și de alte partide, spune Robu care se ferește să dea nume. PNL închide listele cu candidații la primăriile din județ sâmbătă, 7 martie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *