Este oficial: Lelica Crișan este noul șef al Direcției de Cultură Timiș

Este oficial: Lelica Crișan este noul șef al Direcției de Cultură Timiș

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Este oficial. Începând de luni, 14 septembrie, Direcția Județeană pentru Cultură Timiș are un nou director, după ce fostul șef, Sorin Predescu, a fost detașat în Dolj, în luna august a acestui an. Este vorba de Lelica Crișan, care a condus Biroul Eficientizare Energetică Blocuri din cadrul Primăriei Timișoara.

Conform ordinului MC nr. 1008/11.09.2020, începând cu data de 14.09.2020, până cel mult la data încetării detașării titularului funcției publice de conducere de director executiv, gradul II, al Direcției Județene pentru Cultură Timiș, doamna Lelica Crișan, Șef Birou – Biroul Eficientizare Energetică Blocuri – Direcția Dezvoltare în cadrul Primăriei Municipiului Timișoara, exercită temporar, prin detașare, funcția publică de conducere temporar vacantă de director executiv , gradul II, al Direcției Județene pentru Cultură Timiș“, a informat Direcția Cultură Timiș.

Vă reamintim că Sorin Predescu, membru PNL, a fost detașat, în această vară, la conducerea Direcției de Cultură Dolj ca pedeapsă pentru faptul că s-a opus mai multor proiecte ale Primăriei Timișoara.