Este oficial: Administratia Canalului Bega a fost infiintata de Guvern

Este oficial: Administratia Canalului Bega a fost infiintata de Guvern

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
vaporase

Suntem cu un pas mai aproape să ne plimbăm cu vaporașele pe Bega. Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a anunțat sâmbătăt, 30 iunie, că hotărârea de Guvern privind înființarea Administrației Canalului Bega a fost publicată vineri, 29 iunie.

Încă un pas făcut pe drumul incredibil de anevoios al dării în folosință a vaporașelor. În Monitorul Oficial de ieri, 29.06.2018, a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 451 din 21.06.2018, privind înființarea, organizarea și funcționarea Regiei Autonome “Administrația Canalului Navigabil Bega” Timiș, sub autoritatea Ministerului Transporturilor. N-a mai rămas decât ca această nouă structură să fie activată, prin popularea posturilor cheie, iar apoi ca angajații să genereze Regulamentul de Navigare și să stabilească signalistica. Și-apoi, ne vom plimba cu vaporașele, noi, timișorenii și, fără-ndoială, oaspeții Timișoarei! Dacă vă bucurați, dați Like
Dacă nu vă bucurați, nicio problemă, o să treacă și asta :)) Dați, oricum, Share“, a scris primarul Nicolae Robu, pe pagina sa de Facebook.

Primăria Timișoara a cumpărat cele șapte vaporașe cu aproape două milioane de euro, ca obligație în cadrul proiectului european de reabilitare a malurilor Begăi, în valoare de aproximativ șase milioane de euro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *