EMOŢIONANT! Timişorenii se alătură campaniei “Bărbaţii adevăraţi condamnă violul”. Cum poţi semna petiţia “Cerem arestarea celor 7 băieţi violatori din Vaslui”

EMOŢIONANT! Timişorenii se alătură campaniei “Bărbaţii adevăraţi condamnă violul”. Cum poţi semna petiţia “Cerem arestarea celor 7 băieţi violatori din Vaslui”

- in Social
0

Povestea fetei de 18 ani din Vaslui, care a fost violată ore în şir până a leşinat, fiind stropită cu alcool ca să se trezească, de către şapte băieţi, a cutremurat o ţară întreagă. Aproape 380.000 de oameni au semnat petiţia “Cerem arestarea celor 7 băieţi violatori din Vaslui“.

Sensibilizaţi de cazul fetei violate cu brutalitate de aceşti indivizi, care au fost lăsaţi în libertate, au fost şi mai multe vedete. Printre acestea şi omul de televiziune Virgil Ianţu, care a iniţiat campania “Bărbaţii adevăraţi condamnă violul”. “Vă invit să vă alăturaţi iniţiativei şi să postaţi şi voi mai departe mesajul personal, poate aşa, ajunge acolo unde trebuie”, a scris Virgil Ianţu pe Facebook, în urmă cu trei zile, în dreptul fotografiei în care apare cu o hârtie în mână pe care scrie acest mesaj.
virgil iantu

Fotografia a devenit virală, în scurt timp. Actorul Vladimir Drăghia sau Radu Vâlcan sunt doare câteva dintre vedetele care s-au pozat cu o hârtie pe care scrie “Bărbaţii adevăraţi condamnă violul”. De asemenea, mai mulţi bărbaţi din Timişoara au luat decizia de a se implica în această campanie emoţionantă. Este vorba despre patru medici de la Clinica de Ortopedie din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, dar şi angajaţii din cadrul unei firme din oraş.
campanie barbatii adevarati condamna violul

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *