EMOȚIONANT Locul în care a murit motociclistul de 22 de ani din cauza unui șofer neatent, pe un drum din Timiș, transformat în ALTAR

EMOȚIONANT Locul în care a murit motociclistul de 22 de ani din cauza unui șofer neatent, pe un drum din Timiș, transformat în ALTAR

- in Eveniment, Locale, Slider, Social, Stiri
0
motociclist mort

Imagini de-a dreptul emoționante în localitatea Sinersig, din județul Timiș, pe drumul care leagă orașul Lugoj de Buziaș. Prietenii motociclistului în vârstă de 22 de ani, care a murit în urmă cu două zile din cauza unui șofer neatent, au transformat locul accidentului într-un altar.

Astfel, la locul tragediei au fost depuse o mulțime de flori, iar prietenii acestuia, dar și necunoscuți opresc pe marginea drumului pentru a aprinde o lumânare în amintirea băiatului care a plecat prea devreme dintre noi.

Potrivit Lugoj Info, trupul tânărului motociclist a fost adus, marți dimineață, la Sinersig, iar joi va fi înmormântat.

Vă reamintim că, duminică, motociclistul circula cu viteză foarte mare pe drumul care leagă orașul Lugoj de Buziaș.

La un moment dat, pe raza localității Sinersig, un șofer a ieșit cu spatele mașinii, fără să se asigure, de pe un podeț, iar motocicleta a intrat în plin în autoturism. Tânărul a fost transportat în stare gravă la spitalul din Lugoj, iar după câteva zeci de minute, a murit. Motociclistul decedat se numește Nicușor Grosieru și a venit în vacanță în România, fiind stabilit în Goteborg.

Șoferul vinovat de producerea accidentului va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *