Electricienii fac Yoga și primesc cele mai moderne scări, ca să nu se mai accidenteze

Electricienii fac Yoga și primesc cele mai moderne scări, ca să nu se mai accidenteze

- in Actualitate, Business, Locale, Slider, Stiri
0

Ca să nu se mai accidenteze la mucă, angajații Enel din Banat vor practica, de anul acesta, exerciții de Yoga.

Un număr de 21 de activități, ateliere de lucru, conferințe și exerciții de evacuare, toate dedicate siguranței, sunt programate la nivel local, cu scopul de a spori nivelul de conștientizare cu privire la importanța utilizării echipamentelor de protecție și conformarea cu procedurile de siguranță, atât în rândul angajaților Grupului Enel cât și cel al contractorilor. În acest sens, Enel România dorește ca toți contractorii să se alinieze la standardele de siguranță ale Grupului, ținând cont și de eforturile suplimentare depuse pentru a garanta condiții de lucru sigure nu doar pentru proprii angajați, ci și pentru cei ai contractorilor.

Mai mult, în centrul atenției se află și comportamentul sigur și sănătos din afara orelor de program. Anul acesta, angajații vor învăța despre echilibrul emoțional și concentrare, prin intermediul unor exerciții de yoga, care le vor fi utile la locul de muncă, vor beneficia de diferite consultații medicale, la birou și vor descoperi impactul alimentației asupra vieții de zi cu zi.

În plus, electricienii vor fi dotați cu un nou tip de scară, de pe care nu mai pot cădea. ”Noul model de scară a fost echipat cu un dispozitiv portabil de fixare pe stâlp, ce acționează și ca dispozitiv de protecție a vieții și reduce în mod semnificativ durata necesară fixării scării de stâlp. Sporirea, în termeni de confort, a condus la feedback excelent din partea colegilor din cadrul Enel, confirmând faptul că dispozitivul este o inovație care poate contribui la atingerea țintei stabilite de către companie, de “Zero Accidente””, transmit reprezentanții Enel.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *