El Dorado pentru milogi. Cersetori cu carte de munca la Timișoara

El Dorado pentru milogi. Cersetori cu carte de munca la Timișoara

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Greu cu munca, ușor cu creșitul. Aceasta este sloganul valabil pentru un bărbat și o femeie din Maramureș, care în ultima săptămână au fost preluați, în fiecare zi, din stradă de polițiștii locali și predați către Centrul social de pe str. Telegrafului. De fiecare dată s-au întors în stradă. Chiar dacă nu au nici un fel de dizabilitate vizibilă, pur și simplu nu au chef de muncă. Mai mult, cei doi le-au explicat oamenilor legii că vin în Timișoara să cerșească pentru că …. aici fac bani.

De la începutul anului și până în prezent au fost depistate pe străzile orașului 173 persoane care fac parte din categoria oamenilor străzii și a cerșetorilor, cu 12 mai puțin decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Poliția Locală Timișoara recomandă din nou timișorenilor să nu le mai ofere bani deoarece în acest fel îi menținem în stradă și astfel și alții din alte județe ale țării vin în orașul nostru. Scăderea numărului de astfel de persoane de la an la an se datorează patrulărilor efectuate permanent de polițiștii locali, care îi adună de pe străzi, dar și unora dintre cetățeni care semnalează astfel de cazuri la Poliția Locală, la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112. Polițiștii locali continuă acțiunile zilnice pentru descurajarea și diminuarea acestui fenomen.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *