Educatoarea dintr-un sat din Timiș care i-a făcut pe copii “analfabeți” și “ciobani”, și-a dat DEMISIA. Ce spune inspectoratul școlar

Educatoarea dintr-un sat din Timiș care i-a făcut pe copii “analfabeți” și “ciobani”, și-a dat DEMISIA. Ce spune inspectoratul școlar

- in Actualitate, Educatie
0

Educatoarea care predă micuților de grădiniță din satul Iohanisfeld din județul Timiș a luat decizia de a nu mai preda. Cadrul didactic și-a depus, în această dimineață, demisia, după ce în presă au apărut informații că aceasta îi jignea pe copii și striga la ei.

Totul a ieșit la iveală după ce un copil a început să refuze să mai meargă la grădiniță, iar mama sa a luat decizia de a-i instala un reportofon în haină. În momentul în care a ascultat înregistrarea audio, femeia a rămas șocată de ce a descoperit. Părintele a auziz cum educatoarea le spune, printre altele, copiilor că sunt “ciobani” sau “analfabeți”.

“Doamna educatoare de la Grădiniţa cu Program Normal Iohanisfeld a venit de dimineaţă în unitatea de învăţământ şi a completat o cerere prin care demisionează de pe postul pe care îl ocupă în prezent. Este posibil ca doamna educatoare să fi fost extrem de conştientă de ceea ce s-a întâmplat în cursul săptămânii trecute, de actul dumneaei în relaţia dintre cadrul didactic şi elev şi să fi ajuns la concluzia că este un bine pentru toată lumea”, a spus Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.