EDITORIAL Trump Is Right …

EDITORIAL Trump Is Right …

- in Actualitate, EDITORIAL 1, Locale, Stiri
0

de Robin H

Președintele Trump are dreptate și el își va ține promisiunea: MAGA  (Make America Great Again) America va renaște după perioada banilor ieftini, a tuturor drepturilor omului văzute și nevăzute, lumea lui fack ce vreau. America este iarăși condusă de republicani iar Trump are, după primul An procentaj de aprobare 48% asta comparat cu 44% cât era pentru Obama după primul An media nu scrie nimic despre Procente dar las’că anunțăm noi la www.banatulmeu.ro …. poa’că ne citează America!

Davos. Cine nu a auzit de Davos? Numai că acolo urcă pe scenă și Soros, care după ce ponegrește Administrația Trump se năpustește asupra monopolurilor: “Facebook și Google au zilele numărate

Adicătelea Facebook şi Google exploatează mediile sociale şi provoacă multe probleme. Proprietarii acestor platforme gigant se consideră stăpâni ai universului, dar, de fapt, ei sunt sclavii ideii de  a-şi păstra poziţia dominantă, și este doar o chestiune de timp până când dominarea globală a monopolurilor din industria IT americană va fi întreruptă ….reglementarea şi impozitarea le vor duce la pierzanie ….a spus Soros. Iar noi zicem că se ceartă perciunații; se’ntâlni hoțu cu prostu!

Adicătelea Facebook şi Google exploatează mediile sociale… pe când a lu bădița Soros sunt ușă de biserică din pridvorul căreia îmbunau cu verdețuri pe ăia trimiși în stradă contra lui Trump? I’auzi ia! Asta ca să nu batem șaua să priceapă și iapa românească …. care-i …. #rezistentă și la vreme rea ….

Treaba este alta. Alde nea S cu democrații lui cu trabuc cu tot se văzură pe din’afară și dolarii risipiți degeaba la alegeri pierdute, oamenii rămân manipulabili de milenii încoa, tot toiagul adună turma ….

http://www.ziare.com/international/rusia/o-zi-de-munca-din-viata-unui-trol-rus-cum-a-patruns-putin-in-mintea-americanilor-1502635 Articol cu foarte mare acoperire și cu multe comentarii în Ziare.com

Iată-ne pe noi ajunși în ziua de grație când postacii se feresc de trolii ce vorbesc limba rusă. Vedem o adevărată vânătoare pornită de americani doar-doar vor îndepărta pe oameni de realitate. Care este astăzi de culoare republicană. Care este sătulă de ongsorosongiști. Care vrea ordine mai multă decât dezordine. Urmează două mandate Trump nu unul cum zice nea soros care face atunci 94 de ani deci zilele lui devin numărate chiar de Administrația Trump adică de Americanii care au votat asta în 2016.

Davos va fi și anul viitor iar Trump își va anunța alte succese. Vă dați seama cât zbucium pe sorongiști?

Încercăm aici să-i liniștim. Fiindcă trolul e în mitologia nordică o ființă gigantică, un uriaș ce vânează noaptea oamenii indiferent ce gândesc, pe când trolul în cultura democrată este postacul plătit bine   pentru munca lui, îmblânzitor de șopârle. Totul depinde de ăl care citește. Dacă atâta îl duce mintea votul lui oricum reprezintă nehotărâre, aici este rostul lui. Adică concurența la Soros. Cine e de vină?

Oare nu este potrivit să mergem sute de ani înapoi când – de astă dată – vikingii erau normanzii care cucereau toată Europa? Aceștia era războinici vestiți dar și comercianți și exploratori. Zice-se că sunt urmași ai lor prin toate țările, inclusiv în Rusia unde istoricii pomenesc  de războinicii scandinavi. Dar Europa a fost una singură iar până acum o sută de ani aceleași familii domnitoare stăpâneau lumea, iar cei trei verișori buni care au declanșat Primul Război Mondial (Kaiserul Wilhelm al II-lea, Țarul Nicolae al II-lea, Regele George al V-lea) ăștia trei, care va-să-zică veri buni, și totul era OK?! Au făcut ei nenorocirile din primul război mondial când revoluția a trebuit să izbândească Rusia după ce decenii înainte era doar bârfă de cafenea prin Elveția ulterior un evreu cu țăcălie a devenit mare profet al teoriei marxiste iar astăzi după sfârșitul războiului rece cu Europa fără comunism dar împărțită mai abitir adică tot ce-i bun e pripășit la Vest, iar tot ce-i rău este la Moscova și prin unele țări foste comuniste. Chiar așa? Asta-mi dă voie să-mi amintesc un fapt real: prin anii ’50 celebrul Profesor de Drept Tomulescu își publica cărțile neapărat cu prefața ” tot ce-i bun e de la autorii sovietici, ce e rău îmi aparține!”  eram în komunism!

Oameni buni, oare nu scrie în Sfânta Biblie că omul este rău, ori nu mai suntem și zdraveni la cap? Și Soros ăsta ce tot vrea? Necaz mare că e Trump cu republicanii la putere. Las’că peste 7 ani poate vin iarăși la putere democrații. Iar până atunci ori troli ori postaci ori sorongiști, cum e turcu și pistolul!

Oare nu ar fi bine dacă România ar clădi o națiune prosperă unde unul nu-i scoate ochiul altuia iar în Parlamentul Europei nu ne facem de râs spălând niscai izmene? Oare tot noi alegem specimenele?! Probabil tot niște troli făcură alegerea dar până nu zice FBI-ul asta ne hlizim ca ciobul la oala spartă.

Editorialul țintește departe. Măcar în anul de grație 2018 România să cunoască măreția Țării Unite.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *