EDITORIAL Țara noastră aur poartă…. (I)

EDITORIAL Țara noastră aur poartă…. (I)

- in Actualitate, EDITORIAL 1, Locale, Stiri
0

de Robin H

Există câteva editoriale cu iz economic, semnate RH, poate cel mai adecvat referitor la Schengen, să intrăm în club și abia apoi – împreună cu membrii clubului  –  să și încasăm datoriile. Deci Schengen !

Despre ce vorbim astăzi? Alegeri, sigur ca da, dar preferăm a vorbi de America, acolo pare altfel și se alege un Președinte. Să-i lăsăm pe-ai noștri ocupați cu bălăcăritul, privim spre viitor: Trump. Numele acesta este și antipatic, în special libertinilor și facebook-ului, dar odată pus acolo pe scaun lumea va descoperi America cu perspective solide. America a fost edificată de oameni cu principii solide, asta-i hiba lui Trump care de unul singur domină alegerile și va fi ales, în pofida celor slabi de înger. Trebuie subliniat că partidele republican și democrat au dominat America secole la rând. Când vine un partid se cunoaște fiindcă vine cu cățel și purcel, lefurile fiind cu 5 cifre și interesul dictează.  Înțelegem mai ușor dacă ne întoarcem în urmă cu câteva decenii: până la Reagan cu toții înfruntau cu greu pe Țarul roșu, care, atunci când se înfuria scotea și papucul, bătea cu el în masă, Masa ONU …. Halal!

Alegerea unui actor părea ceva de neconceput și tot așa, critica era unanimă. Numai că Reagan este omul care a înfruntat comunismul, Reagan a dărâmat zidul Berlinului, Reagan un egal cu Gorbaciov. Tot așa vom privi în curând la doi oameni de mare calibru, unul la Est, altul fiind nou ales în America. Românii sunt incapabili a da note alegătorului american. Tot ce poate face românul este să-și aducă aminte cum la Madrid i s-a refuzat accesul la NATO de către democrați, însă republicanii lui Bush au permis să intrăm în NATO apoi fiind aderarea la UE. Credeți-l pe Robin H, el era la New York în 2000.

Trump este un american de succes, iar SUA își va reface prestigiul. Trump este un nou Reagan.

România este deliberat greșit percepută și asta de cei care pricep, ceilalți sunt naturali. Ascunderea adevărului istoric își dă mâna cu interesul altora de a exploata în continuare o țară foarte bogată. Să privim cu interes istoria străbunilor, adevărul fiind că aici este Vatra Vechii Europe, aici a fost prima scriere din lume, la Tărtăria. Savanți de prestigiu din lumea toată enunță acest adevăr și ei datează tăblițele în urmă cu 7.500 de ani. Avem apoi alt adevăr istoric, România țara cea foarte bogată, însă prăduită la maximum acum două milenii când Imperiul Roman după ce trecea totul prin foc și sabie reușea apoi să trăiască aproape 100 de ani din prada uriașă. Totuși, România are respectul cuvenit, adevărul istoric fiind enunțat apăsat de  către personalități din străinătate. Cităm: Barbara Deppert Lippitz, un expert de talie mondială:” România este singura țară din Europa care are istoria scrisă în propriul ei Aur! ”  Site:http://www.jurnalulromanesc.at/barbara-deppert-lippitz-sunteti-singura-tara-din-europa-care-are-istoria-scrisa-in-propriul-ei-aur/  Trebuia ca brățările dacice să fie furate apoi supuse expertizei, altfel nu se exprima cineva atât de categoric. În orice caz, țara foarte bogată care suntem trebuia să fie jefuită de-a lungul anilor, istoria consemnând doar acest curs, al triburilor invadatoare, Vikingii care jefuiau dar întemeiau o bună parte din națiunile Europei de astăzi, pe urmele Imperiului Roman care a aplicat lovitura de grație Daciei. După jaful uriaș al Romei, aveau să se ocupe de noi secole de-a rândul imperiile Otoman și Habsburgic, cândva și Rusia țaristă apoi Sovromul. Pe total jaful celor ce au urmat Imperiului Roman, deși practicat multe sute de ani, n-au putut egala pe acela săvârșit acum 2000 de ani. Pasămite motivul pentru care el continuă și astăzi, civilizat și în blugi, cu exploatarea de astăzi a bogățiilor țării în bună măsură acceptată, căci așa este în capitalism. Totuși, pentru ca noi să putem sălta cândva capul ar fi mai întâi necesar să fim conștienți cine suntem și nu ne mai rușinăm când Vestul ne tot confundă și ne tot acuză de mica furăciune. Nu de alta, străbunii lor jefuiau bogății de sute de ori mai mari lăsând și pământul pârjolit. Azi bogățiile vestului sunt doar tabloul colorat al civilizației, plus o adiere interesată ce separă stăpânii de oamenii liberi de astăzi.E   târziu și nu putem imagina alt curs al istoriei în afara recunoașterii adevărului istoric. Avem alt site: https://onoarepatriei.wordpress.com/2014/02/24/tara-noastra-aur-poarta-noi-cersim-din-poarta-n-poarta/.     

Suntem noi urmașii dacilor, suntem noi cei jefuiți timp de milenii suntem tot noi în NATO/UE, trebuie musai să ajungem în Schengen. Apoi, cu acea calitate și cu sprijinul membrilor clubului, mai vedem.

 Adică ce mai vedem? Simplu, să încercăm a privi Rusia ca și America ca fiind ceea ce sunt, super-puteri cu liderii lor fiind mari oameni politici, să nu mai mârâim noi la țarul rusesc precum latinii la yankei, apoi Schengen ne va sprijini să revendicăm atât tezaurul la ruși cât și contractul semnat de   neamțul cel cu mustăcioară (contract de 20 de miliarde) și astăzi dat la întors, document prăfuit.

Așadar noi putem să aștepăm liniștiți. Dacă va fi din nou America cu prestigiul refăcut de Trump, și partenerii  NATO ar avea de câștigat iar România în Schengen ar avea și ea un cuvânt mai greu.

Deocamdată privim la TV-uri și ce vedem? Nu-i așa că abia așteptăm să treacă alegerile!?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *